LATEST NEWS

Om

Välkommen till ThoraxGaming.

ThoraxGaming är som du säkert är införstådd i ett familjeägt och litet community. Thorax styrs inte som andra organisationer med extremt långsamma beslutsprocesser och velande. Vi är uppbyggda med en liten och extremt koncentrerad ledning som har en övergripande syn. Sedan sköts alla delar av communityn av tillförordnade ansvariga och admins. Detta gör oss till skillnad från de andra större, extremt effektiva och snabba i våra beslut.

ThoraxGaming har funnits sedan 2016 i olika former. Vi startade 2016 under namnet ThoraxNetwork med en enda minecraftserver men har sedan dess utvecklats och blivit det vi är idag. Under 2017 bytte vi namn till ThoraxGaming och slog oss in i CS:GO branschen där vi under 2017/2018 var bland de ledande inom Europa inom bland annat JailBreak servrar. Vi bytte under 2019 vår logga till den nuvarande och utökade också till FiveM communityn.

Sedan start har det varit viktigt för oss att vara delaktiga och kunna tillföra det mesta till det Svenska communityt. Detta innefattar inte endast att få alla våra spelare att trivas och känna sig hemma, utan vi har också letat upp och handplockat streamers och lag för att vara delaktiga.

För nuvarande har vi 6 streamers som vi samarbetar med och som samarbetar med oss, vi har också ett CSGO lag men har tidigare haft både fler lag och streamers.

Tack vare våra sponsorer och samarbetspartners så kan vi tillsammans hjälpa till och stötta det svenska gaming communityt men också att hjälpa olika föreningar och välgörenheter till ett bättre ändamål.

 

Hoppas du trivs hos oss och har du några tankar eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på info@thoraxnetwork.com

Hoppa till verktygsfältet