Servrar

Våra spel

CS:GO

Detta är vårt mainspel där vi i nuläget hostar 3 spelservrar som är uppe dygnet runt. Vi har en minigames server, en jailbreak och en retake server.

Arma 3

Vi kommer under 2017 att expandera till en Arma 3 server. Vilket gamemode och hur det kommer att se ut är hemligt for now.

Minecraft

Vi kommer under 2017 att expandera till två minecraft servrar. En moddad och en vanlig. Exakt vilket mod eller hur den vanliga kommer se ut är fortfarande inte bestämt.

Med flera

Har ni några föreslag på en server vi kan öppna så let us know 😀 Skicka ett mail till info@thoraxnetwork.com eller kontakta oss via hemsidan.

CS:GO

MiniGames går ut på att du ska ta dig från startlinjen till målet på mappen, men va försiktig, det finns hinder!
Alla mappar har olika hinder, en del lite lättare och andra lite svårare. Desto bättre tid du har, desto bättre placering får du på listan. Vi har autobhop som default men självklart kan du ändra till de du föredrar att att hoppa med(!style)

Men det är inte allt med vår MG server! Vi var nämligen ett credits system vilket gör att så länge du är online så får du 5 credits(VIP får 10credits) varje 10min. Du kan använda dina credits till shoppen(!shop) och gambling inne på servern.
Vi har nämligen gambling inne på servern och det du bettar med är dina credits, så hur gamblar man då?
För att spela på följande spel:
Jackpot så använder du följande command: ”!jackpot”
Roulette så använder du de något av följande commands: ”!red !black !green”
Blackjack så använder du följande command: ”!blackjack !bj !roll !stay”
Dices så använder du följande command: ”!dices”
Crash så använder du följande command: ”!crash”

Resultaten från jackpot, roulette och crash visas när rundan är över.

Jailbreak är ett gemenskap mode som utgår ifrån att CTs ska vara fångvaktar som ska ta hand om alla Ts som är fångarna. Under rundan ska vakterna ta hand om fångarna utan att döda dom utan anledning medans alla fångar kan försöka fly och döda alla vakter medans några vill lyssna på vakterna och göra som dom vill, om en fånge försöker fly eller rebellar kommer alla vakter försöka döda en. Vakterna kan även använda sig av lekar som hns och ffa.

Våran JB server är uppe dygnet runt och för spelarnas bästa o trygghet försöker vi alltid ha admins ingame som kan hålla koll så det är trevligt inne på servern. Vi vill även lyssna på spelarnas förlsag så om ni vill ha nått är det bara att ge förlaget till en admin ingame eller skicka ett mail till artitox@thoraxgaming.com så kommer vi ta en titt på förslaget och kanske ta in det om det verkar bra.

Vi använder cookies för att kunna ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Om du fortsätter att använda denna sida så antar vi att du godtar detta. Ok